Şanlıurfa’da fırtına sonrası elektrik krizi: Ampuller yandı, cihazlar arızalandı…

Haliliye’de yaşanan elektrik kesintisinin ardından gelen yüksek voltaj, bir binada ciddi hasara yol açtı.

Şanlıurfa’da fırtına sonrası elektrik krizi: Ampuller yandı, cihazlar arızalandı…

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa’da dün etkili olan sağanak yağış ve fırtına, kent genelinde olumsuzluklara neden oldu. Haliliye ilçesine bağlı Ahmet Yesevi Mahallesi de fırtınadan etkilenen bölgeler arasında yer aldı. Mahallede yaşanan elektrik kesintisi, vatandaşları uzun süre karanlıkta bıraktı.

ELEKTRİK GELDİ AMA SORUN BİTMEDİ

Kesintinin ardından elektriğin yeniden verilmesiyle birlikte bu kez de yüksek voltaj sorunu ortaya çıktı. 9822. Sokak’ta bulunan bir binada voltajın aniden yükselmesi sonucu neredeyse tüm ampuller patladı. Elektronik cihazlarda da arızalar meydana gelirken, bina sakinleri büyük mağduriyet yaşadı.

Vatandaşlar, elektrik geldiğinde voltajın düzensiz şekilde yükseldiğini, bu nedenle tekrar tekrar şalter indirmek zorunda kaldıklarını ifade etti. Ancak şalterler yeniden kaldırıldığında da aynı sorunun devam ettiği, hatta tesisatta kıvılcım oluştuğu belirtildi.

VATANDAŞLARDAN YETKİLİLERE ÇAĞRI

Bina sakinleri, dünden bu yana durumu ilgili kurumlara bildirdiklerini ancak herhangi bir ekip yönlendirilmediğini ifade etti. Elektrik kesintilerinin sık sık tekrarlandığını söyleyen vatandaşlar, sorunun bir an önce giderilmesini ve kalıcı çözüm üretilmesini istedi.

Şanlıurfa’da fırtına sonrası elektrik krizi: Ampuller yandı, cihazlar arızalandı…

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.